mandag den 11. marts 2013

Mocca müsli

Da jeg læste dette blogindlæg forleden, blev jeg inspireret til at lave en variant af müsli med kaffe - det kunne jeg selvfølgelig ikke stå for. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg elsker alt med kaffe, og denne müsli egner sig super godt til en gang A38 eller ovenpå ruggryn til morgenmad - selvfølgelig med en stor kop kaffe til.

Lækker honningristet müsli med kaffe

Det er desværre for sent til morgenmad, men her er dagens dessert

Fyldt med nødder og andre gode sager

Det er nemt at lave sin egen müsli, og man bliver afhængig af det

Mocca müsli
2 dl havregryn
2 dl ruggryn
1 dl ristede, afskallede hasselnødder
1 dl mandler
1 dl valnødder
1 dl solsikkekerner
4 tsk instant kaffe
2 dl vand
1 spsk honning
1 spsk vanillesukker
1 spsk brun farin

Hak mandler, hasselnødder og valnødder, og kom dem op i en skål sammen med solsikkekerner, havregryn og ryggryn. Bland brun farin i nøddeblandingen. Opløs kaffe i vand, og bland med honning og vanillesukker, hæld massen udover nøddeblandingen og rør godt rundt. Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir på, og bag ved 200 grader i 15-20 minutter, rod rundt hver 3. minut sådan cirka, så müslien ikke klæber for meget sammen. Lad müslien køle helt af, inden den spises på eksempelvis A38.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar